Okt 292016
 

video-foto

Pas kërkesa të shumta, që morën anëtarët e kryesisë dhe aktivistët e Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri, publikohet një videomaterial, i pa përpunuar përfundimisht, nga përmbyllja e kampionatit 2016, në të cilin titullin KAMPION për këtë vit e fitoi ekipi KËRÇOVA!

Për ta shikuar këtë material, ju lusim të klikoni në foton e më sipërme, ose në këtë link!

Ekipi për informim

 29. Oktober 2016
Suffusion theme