Nov 012016
 

kupa-2016-color-grafika

Fillon afati për paraqitjen e ekipeve për Turnirin KUPA E PAVARËSISË 2016, në futboll, që do të mbahet

20.11.2016, në Vjenë / nga ora 12:00

ku mund të marrin pjesë të gjitha ekipet e interesuara për këtë turnir! Gjithashtu, në këto gara, janë pjesëmarrëse edhe ekipet zyrtare nga Liga Shqiptare e Futbollit në Austri, por priten të marrin pjesë edhe ekipe që ishin edhe më parë pjesë e kësaj lige.

Për të gjithë të interesuarit, paraqitjen mund ta bëjnë në këtë formë:

1. Te KRYETARI
Qani Sulejmani: 0650 87 60 860

2. Te KRYETARI I KOMISIONIT TË GARAVE
Halil Jashari: 066 454 87 305

3. Te një nga anëtarët e EKIPIT PËR INFORMIM
Amir Januzaj: 0699 107 80 571

4. Përmes  FORMULARIT PËR PARAQITJEN E EKIPEVE (kliko këtu)

5. Te ndonjëri nga anëtarët aktual të kryesisë

 

Për informata të tjera, ju lusim të na kontaktoni përmes telefonave të lartëshkruar ose përmes formularit zyrtar kontaktues.

Ju mirëpresim dhe ju urojmë suksese në gara!

Në emër të Kryesisë së Ligës
Ekipi për informim

 

 1. November 2016
Suffusion theme