Feb 032024
 

Për një kohë tepër të shkurtër, për vetm nëntë (9) ditë, përmbushet numri i ekipeve pjesëmarrëse në TURNEUN TRADICIONAL TË PAVARËSISË, që organizohet tash e sa vjet nga Liga Shqoptare e Futbollit në Austri.

Përmbushja nënkupton se të gjitha ekipet, që nga interesimi, paraqitja, si dhe kryerja e plotë e të gjitha obligimeve dhe pagesave për pjesëmarrje, për afat tepër të shkurtër kohor, brenda vetëm nëntë (9) ditësh, kanë siguruar vendin në listënn përfundimtare të pjesëmarrësve në Turneu Tradicional, që organizohet për nder të Pavarësisë së Republikës së Kosovës.

Falënderojmë të gjtiha ekipet që do të marrin pjesë, duke iu dëshiruar suksese dhe lojë fair-play!

Ekipet e interesuara, të cilat nuk arritën të marrin pjesë, u urojmë fat në organizimet tona të tjera!
Në Ligën Shqiptare vlenë rregullorja, që „Kush vjen dhe kryen obligimet i pari, e siguron vendin!“, rregull kjo tashmë e njohur nga shumica në diasporën tonë!

Sponsorën, e deritashëm në Turneun Trandicional të Pavarësisë së Kosovës, deri më tash janë:

  • Luani Bau
  • Timi Trans
  • Rechtsanwalt MUSLIU
  • Bici Reisen

e që i falënderojmë secilin për mbështetje dhe respekt që kanë dhe tregojnë ndaj aktiviteteve dhe ndaj Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri! Kontributi i të gjithëve mbahet në mend!

Detajet tjera publikohen së shpejti!

SHPRESAT E REJA (2017)
Foto nga arkivi i Ligës Shqiptare

Shumë suksese uron
Ekipi për informim (A.J.)

 

 

 

 3. Februar 2024
Suffusion theme