Feb 172024
 

Kryesia e Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri, me rastin e 16-të vjetorit të Pavarësisë së Republikës së Kosovës, uron të gjithë kosovarët, dhe të gjithë kombin tonë, për këtë ditë të rëndësishme!

Për këtë rast, më 18.02.2024, në Vjenë, do të mbahet TURNEU TRADICIONAL I PAVARËSISË!

Shpresojmë në përmbushjen e ëndrrave dhe dëshirave tona!

 

RIKUJTOJMË

Më 18.02.2024, në Vjenë, mbahet „Turneu TRADICIONAL i Pavarësisë“ në FUTBOLL

Turneu Tradicional në futboll, që të organizohet nga Liga Shqiptare e Futbollit në Austri për nder të përvjertorit të Pavarësisë së Kosovës, është caktuar të mbahet më 18.02.2024, në Vjenë, në SCHULSCHIFF (DONAUINSELPLATZ 1210 WIEN – GRG 21 Bertha von Suttner – Schulschiff)!

Ndeshjet e para pritet të fillojnë në orën 10:00, prandaj lusim të gjithë pjesëmarrësit, që të jenë rreth orës 9:30 në sallën ku do të mbahet turneu!

Përfaqësuesit e ekipeve DUHET të jenë në orën 9:30!

Ju urojmë suksese në gara dhe lojë fair play!

Përshkrimi i rrugës, PARKINGU për AUTOMJETE dhe SALLA E TURNIRIT, janë në google maps!

AUTO (PKW) PARKING / NAVIGATION: klick

TURNEU – SALLA  (google maps)

Në emër të kryesisë
Ekipi për informim (A.J.)

 

 17. Februar 2024
Suffusion theme