Mai 042015
 

Në PROTTES, me sukses përfunduan ndeshjet e para të kampionatit të futbollit, që organizohet, për herë të gjashtë, nga Liga Shqiptare e Futbollit në Austri.

Insert nga fillimi i ndeshjes së parë të KAMPIONATIT 2015, në mes të, Nënkampionit 2014, FC TIMI dhe KF KRENARIA.

 

Së shpejti do të publikojmë informata shtesë, ndërsa rezultatet aktuale janë:

Raundi 1 / 2015 / tabela
Golashënuesit 2015
Gola 2015

Ekipi për informim

 4. Mai 2015
Suffusion theme