Mai 072015
 

galatasarajMë datën 10.05.2015, duke filluar në orën 9:00, në Gänsendorf, ekipi i Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri, GALATASARAY, organizon TURNIR në futboll. Për informata dhe paraqitje të ekipeve,  kontaktoni këtë numër:

0699 17 12 32 60 –  Info und Anmeldung
11182278_623074934493567_8174739361411119557_n[2]

 7. Mai 2015
Suffusion theme