Mai 072017
 

Përfunduan me sukses, në një ambient kulturor dhe sportiv, ndeshjet e radhës, që shënuan edhe fillimin e KAMPIONATIT TË TETË të futbollit në Ligës Shqiptaret të Futbollit në Austri.

Të pranishmit, së bashku me mysafirët e nderuar dhe me Shoqatat bashkëpunëtore, si „12Qershori“, që sollën freski kulturore në ambientin sportiv, dhe me zë e me valle joshën publikun dhe ekipet garuese të mbushë me valle për një çast terenin sportiv duke pranuar edhe sportistët në programin e tyre, dëshirojmë t’i falënderojmë nga zemra, për kënaqësinë që na sollën!

Gjithashtu, përpos ekipeve garuese dhe shoqatave që garojnë me ekipet e tyre sportive, në terenin sportiv ishin edhe përfaqësues nga shoqata e mësuesëve, të cilët kryetari nga kryesia e Ligës Shqiptare u përshëndetën dhe u falënderuan për punën e tyre që bëjnë me nxënësit shqiptarë, duke ruajtur gjuhën amtare jasht trojeve tona!

Në vazhdim gjeni disa nga pamjet festive të hapjes së Kampionatit 2017.

Në këto çaste, me kërkesën e sportdashësve, po publikojmë radhitjen tabelare, që ka këtë radhitje:

kurse ndeshjet në këtë xhiro përfunduan me këto rezultate, si më poshtë!

Për më tepër ju njoftojmë pas përgatitjes së materialit!

Në emër të kryesisë
Ekipi për informim

 7. Mai 2017
Suffusion theme