Mai 152016
 

kampionati 2016 - rrethi

Në Prottes, afër Vjenës, përfunduan ndeshjet e raundit të radhës, që organizon Liga Shqiptare e Futbolit në Austri. Deri më tash më të suksesshëm u treguan futbollistët e ekipit KËRÇOVA, duke ikur me sistem pikësh nga ish kampioni FC TIMI, që rënditet në vendin e dytë.

Vendi i tretë deri më tash i takon ekipit DUKAGJINI, që marrin pjesë për herë të parë në Ligën Shqiptare të Futbollit në Austri, dhe të ndjekur me vetëm tri pikë nga ekipi RINIA. Të dy këto ekipe, ndiqen nga ekipi BESA, që raundin e kaluar ishin befasi me portën e tyre të shtrënguar fortë, por e tërë kjo nuk i ndaloi KËRÇOVËN dhe FC TIMIN të grumbullojnë pikët e shumta në rënditjen tabelare. Të pa fat ishin kësaj radhe futbollistët e ekipit KRENARIA, që nuk morën asnjë pikë.

Rënditjen tabelare dhe të golashënuesve mund ta shihni në linkun Rezultatet 2016.

Për Ligën Shqiptare të Futbollit në Austri

Ekipi për informim

 15. Mai 2016
Suffusion theme