Mai 142016
 

PROTTES-harta

Nesër, më 15.05.2016, në PROTTES afër Vjenës, vazhdojnë GARAT KAMPIONALE në futboll, që organizohen për herë të shtatë nga Liga Shqiptare e Futbollit në Austri.

Ftojmë të gjitha ekipet pjesëmarrëse, që nesër, e diel, më 15.05.2016, të paraqiten në fushë në orën 9:00, „BARBARA STADION“, Kellergasse, 2242 Prottes!

Gjithashtu, ftojmë anëtarët e kryesisë së ligës, të gjitha ekipet e punës, organet e ligës, dhe të gjithë aktivistët që të gjinden në terenin sportivnë orën 7:45!

Në raundin e radhës, sipas planifikimete të komisionit të garave, ndeshjet do të zhvillohen në dy fusha dhe sipas kësaj rënditje:

Rauni i dytë 2016

Për ekipet e reja, që marrin pjesë sivjet për herë të parë, ekipi teknik ka përgatitur hartën me adresën ku mbahet ndeshjet e RAUNDIT TË RADHËS të KAMPIONATIT 2016. Për çdo pyetje ju lusim të na drejtoheni përmes formularit kontaktues!

HARTA (kliko)
PËR KONTAKT (kliko)
ADRESA:  „BARBARA STADION“, Kellergasse, 2242 Prottes
ORA PËR EKIPET:     9:00

 14. Mai 2016
Suffusion theme