Okt 112015
 

kampioni 2015 - franca 2016

 

Urime ekipit „FC TIMI“, KAMPIONIT 2015 në Ligën Shqiptare të Futbollit në Austri!
Urime PËRFAQËSUESES së Shqipërisë, kombëtares sonë, për kualifikim drejt FRANCËS 2016!

URIME URIME URIME…..!!!

Për hollësi në mbarëvajtjen dhe në përmbylljen festive të këtij Kampionati, ju njoftojmë pasi të përgatisim materialin!

Ekipi për informim

 11. Oktober 2015
Suffusion theme