Jun 142015
 

kampionati - lajmi

Në PROTTES, në BARBARA STADION, po zhvillohen ndeshjet e radhës, me befasi të shumta dhe ndryshime relultatesh! Nuk priteshin ndryshime kaq të shumta, por presim deri në përfundim të plotë, dhe mandej publikojmë relultatet përfundimtare!

Sot, faqja live.futbollishqiptar.eu NUK DO TË AKTUALIZOHET, sepse ekipet e punës janë të zëna me detyra në teren. Informatat do të publikohen, pas përgatitjes së materialit!

Njëherit, njëkohësisht, po shënohet përfundimi i JAVËS SË KULTURËS SHQIPTARE, ku janë të ftuar mysafirë dhe përfaqësues nga institucionet tona! Ekipet mysafire dhe ato pjesëmarrëse, që ishin sot pjesëmarrës, nderohen simbolikisht nga KËSHILLI KOORDINUES I SHOQATAVE SHQIPTARE NË AUSTRI!

Ju faleminderit për mirëkuptim!

Ekipi për informim

 14. Juni 2015
Suffusion theme