Jun 092015
 

Në kuadër të javës së fundit të SEZONIT PRANVEROR të kampionatit, në Ligën Shqiptare të Futbollit në Austri, në bashkëpunim me Këshillin Koordinativ të Shoqatave Shqiptare në Austri, do të përfundon edhe Java e Kulturës Shqiptare.

Me këtë rast, do të organizohet një program i begat kulturo-sportiv, ku pos mysafirëve dhe përfaqësuesëve tanë diplomatik, do të kemi EKIPE MYSAFIRE dhe befasi tjera.

Ju mirëpresim, në „BARBARA STADION“ në PROTTES!

Ndërsa, ndeshjet kampionale të radhës janë si në më poshtë.

Java e kater

 9. Juni 2015
Suffusion theme