Mai 052023
 

Pritet, që në ditët në vazhdim, të takohet kryesia për të planifikuar hapat e ardhshëm në Ligën Shqiptare të Futbollit në Austri të këtij viti.

Me rastin e marrjes së vendimeve, si dhe me pëlqimin e kryesisë, do të njoftojmë me kohë!

Urojmë të shihemi në aktivitetet e radhës!

Ekipi për informim (A.J.)

 5. Mai 2023
Suffusion theme