Jul 112017
 

PUSHIMET VERORE 2016

Të nderuar miq dhe dashamirë të sportit,

muajt korrik dhe gusht zgjojnë ëndrrat për pushimet verore. Ne si pjesë e „diasporës“ këtë kohë e shfrytëzojmë për vizita familjare dhe për pushime, ashtu sipas interesit dhe dëshirës. Liga Shqiptare e Futbollit në Austri uron gjithë „diasporës“ shqiptare, qe muajt e verës t’i kaloni sa më mirë dhe të kënaqur!

Rrugë të mbarë gjatë udhëtimeve ju uron

Kryesia e Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri

 11. Juli 2017
Suffusion theme