Aug 312017
 

Të nderuar sportdashës, të ndëruar pjesëmarrës dhe aktivistë!

Duke shpresuar të keni kaluar pushime të kënshme, ju njoftojmë se sipas bisedave me ekipet garuese, nga ana e kryesisë dhe e komisionit të garave, që NDESHJET KAMPIONALE do të zhvillohen më datën 17.09.2017! Por kësaj radhe NË VJENË, në Becirkun e 21-të (Bez. 21 – A-1210) !

Për datajet e ndeshjeve do të njoftoheni pas takimit të radhës të kryesisë së Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri!

Urojmë të vazhdohet sukseset e deritashme dhe ndeshje fair play!

Në emër të kryesisë
Ekipi për informim

 31. August 2017
Suffusion theme