Jun 132013
 

Të premten, më 14 qershor 2013 në emisionin “Më afër” të radio Kosovës do të trajtohet tema: ORGANIZIMI I MËRGATËS SHQIPTARE NË AUSTRI

Mysafirë në emision do të jenë përfaqësuesit e disa shoqatave shqiptare në Austri: Hazir Mehmeti, Qani Sylejmani, Januz Saliuka, Abdullah Abdullahu, Mexhit Bislim,Nexhmedin  Lleshi
***
Gjatë dy orëve sa do të jeni në shoqëri me ne, do t’ju njohim edhe me informacione lidhur me mërgatën dhe për aktivitetet e zhvilluara gjatë kësaj jave.
Emisioni do të shoqërohet edhe me muzikë të zgjedhur.

Emisioni është i drejtpërdrejtë dhe mendimet apo pyetjet tuaja mund t’i parashtroni nëpërmjet telefonave kujdestar 00381 (0)38 242 205 dhe 00381 (0)38 240 565.

-Gjithashtu mendimet tuaja mund t’i parashtroni edhe përmes porosive të shkruara në numrin e celularit 00377 (0)44 800 123;
-nëpërmjet postës sonë elektronike meafer@rtklive.com
-si dhe nëpërmjet grupit tonë në facebook: emisioni “Më afër” i radio Kosovës.

Emisionin mund ta ndiqni edhe nëpërmjet valëve të radios “Zëri i Iliridës” me seli në Itali dhe “Albaradio” me seli në Zvicër.

Demir Reshiti

 

E-mail: demireshiti@hotmail.com

demireshiti@yahoo.com

demiropoja@gmail.com

demirreshiti@rtklive.com

Tel: +377(0)44244900

       +386(0)49244900

 13. Juni 2013
Suffusion theme