Feb 042015
 

 

Liga LOGO

 

Komisioni i Garave, që vepron në kuadër të Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri, në afatin e shkurtër kohor, vetëm pas një jave të shpalljes zyrtare për pjesëmarrje në Turneun e Pavarësisë 2015, iu raportoi ekipeve të punës dhe kryesisë së Ligës, për gjëndjen aktuale në rrjedhën e paraqitjeve të ekipeve të futbollit dhe poashtu përbylljen e obligimeve nga ana tyre.

Siç mësohet nga raporti i këtij komisioni, paraqitja e ekipeve ka arritë tashmë numrin dyshifror dhe procedurat e kryerjes së obligimeve (të pagësës për pjesëmarrje) po vazhdojnë me regull! Mbi gjysma e ekipeve të paraqitura tashmë janë zyrtarizuar si ekipe pjesëmarrëse, duke kryer të gjitha obligimet.

Sipas njoftimit të Komisionit të Garave dhe nga Kryesia, na bëjnë me dije, se po shqyrtohet mundësia e mbylljes së parakohshme të paraqitjes së ekipeve, nëse vazhdohet me këtë tempo të paraqitjeve, për arsye se do të tejkaloheshin normat e parapara gjatë planifikimit të Turneut, që ishin caktuar në mbledhjen e rregullt të Kryesisë, në dhjetor të vitit të kaluar!

Për ndryshime të reja ose vendime të marra, do të njoftoheni me kohë!

Në emër të Kryesisë dhe Komisionit të Garave
Ekipi për informim

 4. Februar 2015
Suffusion theme