Feb 052015
 

shqiponja

 

Rikthehet edhe SHQIPONJA2 në Ligën Shqiptare të Futbollit në Austri, duke shënuar kështu ekipin e tretë me radhë që rikthehet për të garuar në Ligë!

Ekipi SHQIPONJA, që në KAMPIONATIN 2013 u rendit në vendin e tretë, rikthehet përsëri në Ligë, dhe së bashku me STRUGËN (2010 – Kampion, 2011 – Vendi i tretë, 2012 – Nënkampion), dhe KREMSIN (2010 – Nënkampion) do të garojnë për më të mirin  në TURNEUN E PAVARËSISË 2015, që do të mbahet në Ternitz afër Vjenës, dhe që  këtë vit organizohet nga Liga Shqiptare e Futbollit në Austri.

Në këtë garë deri më tash marrin pjesë edhe FC TIMI – NËNKAMPIONI I DYFISHT (2013 dhe 2014), dhe poashtu KF DRENICA – KAMPIONI 2014, gjë që na parapërgatitë të presim ndeshje të forta futbolli.

SHQIPONJËS i urojmë rikthim të mbarë, dhe të gjitha ekipeve pjesëmarrëse suksese në garë!

Ekipi për informim

 5. Februar 2015
Suffusion theme