Mai 232015
 

Java e dytë e futbollit në ligën shqiptare të futbollit në Austri   

                 përfundon me shum suksesëValmiri 2015

Një ditë shumë e përshtatshme për gara sportive në një fushë të mrekullueshme u mundësoj ekipeve garuese që ti zhvillojnë ndeshjet e raundit të tretë gjegjësisht të katërt  të kampionatit të gjashtë në futboll.

Ekipet  të eshtura për fitore kishin arritur me kohë si dhe me  shum  vullnet,  kështu që  dy ekipet e para filluan ndeshjen e tyre  duke treguar lojë shumë cilsore dhe dramatike.

Sipas planprogramit dhe sistemit të garave ndeshjet vazhduan rrjedhshmërin e tyre duke ofruar  kënaqsi për spektatorët , që me shum vëmendje po i ndjekin ekipet e tyre.Bish-Shqiponja

Sipas tabelës shifet qartë që dy ekipet Kf Struga si dhe Fc Timi nuk po e njohin humbjen, në katër ndeshje e para  këto ekipe regjistruan po aq fitore , kështu që me merit kryesojn  kreun e tabelës.Presheva -Krenaria

Por gjithsesi nuk përjashtohet mundësia që edhe ekipet tjera të bëjnë  befasira  të njejta në raundet e ardhëshme,e sidomos ekipi  Bish  Fc Shqiponja si dhe Vllazrimi  të cilët po i përcjellin kryesuesit e tabelës me sukses duke u treguar shum të sukseshme në garat e tyre ,sigurisht se edhe Presheva si debutante në kampionatin e gjashte por edhe Galatasary  janë ekipe që po shkëlqejnë në garat Ligës Shqiptare të futbollit,sa i përket Fc Drenica ende nuk ka arritur të konsulidohet pas dëmtimeve të lojtarëve kyq  por gjithsesi ojo dotë kthehet me rezultate pozitive ,në kërkim të lojës mëtë mir është edhe ekipi Krenaria ku pritet që në të ardhmen mos të jet kafshatë e letë për ekipet tjera.fc Timi

Edhe pjesa tjetër e organizimit në kuadër të lshf a ishte në nivelin e lart të kryerjes së detyrave të parapara sipas rregullores së Ligës,gjithsesi edhe referimi  pas analizave të bëra ka qen shumë i sukseshëm si dhe i pranueshëm për të gjitha ekipet .

Edhe java e radhës dotë jet  me shum interes pasi që ekipet dotë mundohen që sa më mirë të radhiten në tabelën e klasifikimit,e kjo na bën që të gjithë të interesuarit të jen të pranishëm për të përkrahur ekipet e tyre.

 

Raundi i trete

Për Ligën Ekipi teknik.

 23. Mai 2015
Suffusion theme