Jun 032012
 

Struga mer kreun e tabelës

Edhe pse në këtë raund mungonin dy ekipet Fc Vllazërimi & Lahuta e Malësisë  ndeshjet
e zhvilluara ofruan publikut ndeshje shum cilsore , në këtë javë derbi i takoi ndeshjes
Fc Megi-Fc Struga e cila u mbyll me rezultatin 1:3  një ndeshje me shumë aksione  nga të
dyjy anët por me pakë gabime  Fc Megi prej rezultatit 1:1 i jepë mundësin që Fc struga të
kalon në avantazh dhe të përbyll ndeshjen me fitore.
Goli i Fc Megi portjeri Sokoli në pa mundësi që të ndalë këtë aksion.
Gjithësesi edhe ndeshjet tjera kaluan në  loja me kualitete shumë të larta ku  u krijuan shum
mundësi për shënim si dhe gola shumë të bukur.
Një pamje Afrim zhitia Struga
Fc Megi -Fc Timi
Viçens Kuzhnini ndal një aksion të Fc Timit
Sh k s Mërgimi ekip që ka të ardhmën  sot duket shumë më e kopletuar  në ndeshjet e zhvilluara
u panë shumë aksione të mira  dhe mirë të organizuara .
 3. Juni 2012
Suffusion theme