Sep 172017
 

Përfunduan ndeshjet e radhës, në KAMPIONATIN E TETË të futbollit, të organizuar nga Liga Shqiptare e Futbollit në Austri!

Në një mot të vrerët dhe me reshje të herë pas hershme shiu u zhvilluan ndeshjet e planifikuara për raundin e radhës, në ndeshjet kampionale! Qysh në mbrëmjen e ditës së shtunë, aktivistë në Ligën Shqiptare dhe anëtarë të kryesisë së Ligës Shqiptare, ishin në terenin sportiv, që kësaj radhe ishte në Vjenë, dhe rregulluan terenin për ditën e sotme, për zhvillimin e ndeshjeve në futbool! Që nga ora 8 e mëngjesit, në fushën e futbollin, në Jedlersdofre Platz 25, 1210 Vjenë, filluan të mblidhen anëtarët e kryesisë, dhe më pas ekipiet garuese në këtë Kampionat, të përforcuar me lojtarë të rinjë dhe me ndryshimet sipas rregullave në Ligën Shqiptare! Pas një konsultimi të anëtarëve të kryesisë dhe me mendimin e ekipeve garuese u vendos të fillohet me ndedhjet e radhës, edhe përkundër pikave të shiut që filluan ta njomin barin e njomë në këtë fushë të futbollit! Mandej vazhduan ndeshjet, sipas përcaktimit të kryesisë dhe të komisionit të garave!

Radhitja tabelare, pas përmbylljes ë kësaj xhiroje duket si në tabelën në vazhdim!

 

 

Meritë e veçant shkon për cilësinë e ndeshjeve të zhvilluara, ku ekipet, me përforcimet e bëra, treguan ndeshje me nivel të lartë sportiv, me aksione të mrekullueshme, dhe me sjellje shëmbullore!

Po ashtu, edhe për organizatorët, trajnerët, dhe udhëheqësit e ekipeve vlejnë lavdata, për mënyrën e organizimit të ekipeve të tyre, në këto gara kampionale, duke treguar secili aftësitë e tyre, me të cilat korrin fitoret e merituara, por edhe pranojnë rezultatet jo në favor të tyre!

Ndërsa rezultatet e ndeshjeve janë si në vazhdim!

 

Dëshirojmë të falënderojmë të gjitha ekipet garuese, të gjithë aktivistët në Ligën Shqiptare dhe të gjithë shikuesit, për përkrahjen e garave kampinale, e sidomos në këtë ditë me mot, që shpresojmë të jetë i mirë më datën 01.10.2017, kur edhe do të përcaktohet KAMPIONI I VITIT 2017 në futboll!

Shihemi më 01.10.2017, përsëri në Vjenë, në të njëjten fushë!

 

Në emër të kryesisë
Ekipi për informim

 

 17. September 2017
Suffusion theme