Sep 162017
 


 

************************************

NJOFTIM!

Ushqimi dhe pijet, në këtë raund, do të përgatitet nga përgjegjësit e fushës, e JO nga Liga Shqiptare! Mirëpo MISHI që do të servohet është I PËRZGJEDHUR nga përfaqësuesit e Ligës Shqiptare, në mënyrë që të ruajmë traditën tonë në të ushqyer!

Lusim sportdashësit të respektojnë rregulloren e përfaqësuesëve të fushës, që të MOS sjellim ushqim tonin dhe pije me veti! Ju lusim për respektim dhe për mirëkuptim!

Kryesi e Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri!

************************************


Ju mirëpresim

  • më datën 17.09.2017
  • NË VJENË, në kryeqytetin e Austrisë
  • në Becirkun e 21-të (Bez. 21 // A-1210 Wien)
  • në adresën Jedlersdorferplatz 25!

Lusim ekipet garuese të paraqitën në fushë në orën 8:45!

Kryesia dhe ekipet punuese luten të paraqiten qysh në orën 8:00!

Ndeshjet e para fillojnë në orën 9:00!

 

Ju urojmë suksese ekipeve garuese!

Ekipi për informim

 16. September 2017
Suffusion theme