Jun 082024
 

Sot, në Vjenë, mbahet takimi i kryesisë së Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri!

Në rend të ditës janë shqyrtimet e planifikimeve të deritashme, bashkëpunimet, si dhe organizimet e radhës, në kuadër të Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri.

Në takim janë të ftuar anëtarët e kryesisë, si dhe kryesia e gjërë!
Takimi fillon në orën 18:00, në Vjenë, në adresën dërguar kryesisë!

Në emër të kryesisë
Ekipi për informim (A.J.)

 

 8. Juni 2024
Suffusion theme