Aug 242012
 

Raundi i dytë 

Sv Albania në fushën e sajë  pëson humbje 1:2

Edhe pse rezultati nuk ishte në favor të sv Albania shikuesit panë një ndeshje shum cilsore,
kur dihet fakti se ekipi i po sa formuar ende nuk ka të gjitha mundësit për të bër edhe më
shum se kaq nga se ekipet tjera kanë vite që   janë konsoliduar prap se prap  ndeshja ishte
me vlera shumë të mdha.Nga e gjithë kjo ekipi shqiptarë në krye me udhheqsinë e sajë
treguan disa vlera shumë të çmuara si dhe të vlersuara edhe nga vetë Lidhja e fudbollit
Austriak ku ata në fushën e lojës mbetën të befasuar pozitvisht edhe me ndeshjen por edhe
me përkrahjen  dinjitoze të një publiku të shkëlqyer  ku do e ken të gjitha ekipet lakmi,
Duke dëshiruar një paraqitje të mirë ndaj një publiku të shumt ata u gjetën nën presionin 
duke filluar me gabime dhe humbjen e topit në disa raste dhe këte mirë dhe me shumë fat
e shfrytëzuan ekipi mysafir Mannswörth të cilët në min 28 bën edhe  dy drimet  e para.
Në fund të pjesës së parë min 45 jepet karton i verdh për Ljubos Patric -Al  ,ku edhe në
këtë min Mannswörth avanson në 1:0.
Në pjesën e dytë ekipi shqiptarë  bën dy zëvendësime nga loja dalin Liridon Bajrami dhe
Leder Robert në ven tëtyre hynë në lojë  Esmir Zenuni dhe Oda  Emir,
Min e 47 publikut i solli një kënaqsi të jashtë zakonshme ku u barazua edhe rezultati
1:1 gola shënues Esmir Zenuni ,ndërsa ky gëzim zgjati vetëm dy minuta ku vjen edhe
goli i fitores  për mysafirët të cilin nuk arritën të ndyshojnë deri në fund.
Pas këti ndrishimi të rezultatit ekipi shqiptarë ndëshkohet edhe dy herë me kartona
të verdh Lulzim Bojku si dhe Dalibor St.
 
 Për  SV Albania  Halil Jashari


 24. August 2012
Suffusion theme