Dez 072022
 

Më datën 08.12.2022, është caktuar të mbahet takimi i kryesisë së Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri, duke filluar nga ora 11:00, në të cilën do të shqyrtohen planetr vjetore dhe po ashtu përmbyllja e aktiviteteve të vitit që po kalon.

Në takim ftohen të marrin pjesë të gjithë anëtarët e kryesisë!

Në emër të kryesisë
Ekipi për informim (A.J.)

 

 7. Dezember 2022
Suffusion theme