Apr 132019
 

Më 13.04.2019, duke filluar nga ora 18:00, në Keplerplatz, mbahet takimi i kryesisë, ku pikat kryesore do të jenë, fillimi i kampionatit 2019, pas zhvillimit të ndeshjeve të xhiros së parë.

Ftohen anëtarët e kryesisë, dhe të të gjitha grupeve punuese, që veprojnë në kuadër të Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri, që të marrin pjesë në këtë takim!

Në emër të kryesisë

Ekipi për informim (A.J.)

 13. April 2019
Suffusion theme