Mrz 152019
 

Më 16.03.2019, duke filluar nga ora 18:30, në Keplerplatz, ,bahet takimi i kryesisë, ku pikat kryesore do të jenë, ndër tjerash, përgatitjet për kampionatin 2019 dhe sistemi i garave 2019.

Ftohen anëtarët e kryesisë, dhe të të gjitha grupeve punuese, në kuadër të Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri, që të marrin pjesë në këtë takim!

Afati për paraqitjen e ekipeve është ende i hapur, ndërsa disa ekipe tashmë janë paraqitë për pjesëmarrje në GARAT KAMPIONALE 2019.

Ju njoftojmë se numri për pjesëmarrje është i kufizuar!

 

Në emër të kryesisë

Ekipi për informim (A.J.)

 

 15. März 2019
Suffusion theme