Aug 282013
 
Te nderuar, 

Kryesia 2012

Kryesia 2012Takimi i kryesise se LSHFA-se mbahet te shtunen me 31.08.2013 ne ora 19:00 ne seli (TIMI). Tema diskutimi jane:*Qmimi per aktivitetin me te mire sportiv te diaspores
*Perfundimi i kampionatit te LSHFA-se 2013
*Ftesa radio kosoves – Demir Reshiti.
*Kupa e LSHFA-se 2013
*Zgjedhjet 2013
*Takimi i radhes se Shoqatave me 9.09.2013 – Koordinimi dhe bashkepunimi i metutjeshem, prezentimi i programit dhe aktiviteteve te shoqatave.*bashkepunimi i LSHFA-se me „12 Qershorin“ respektivisht me shoqatat!*Te tjera

 28. August 2013
Suffusion theme