Apr 072016
 

futbollishqiptar_rrethi

 

Ftohen të gjithë anëtarët e kryesisë së Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri, të gjitha komisionet dhe ekipet punuese, të gjithë përkrahësit dhe aktivistët, që veprojnë në kuadër të kësaj lige, dhe përfaqësuesist e të gjitha ekipeve që tashmë janë paraqitë për garat kampionale dhe ato që janë të interesuara dhe pa kunfirmuar po ashtu, në takimin e radhës, më 09.04.2016, në orën 19:00, në adresën Keplerplatz 5, 1100 Vjenë.

Në emër të kryesisë

Ekipi për informim

 7. April 2016
Suffusion theme