Apr 052018
 

Ftohen të gjitha ekipet garuese, të gjithë anëtarët e kryesisë së Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri, të gjitha organet e Ligës Shqiptare, referët, komisionet dhe ekipet punuese, që veprojnë në kuadër të kësaj lige, në takimin e radhës, më 07.04.2018, në orën 18:30, në adresën Keplerplatz 5, 1100 Vjenë.

Në këtë takim do të vendoset gjithçka për rrjedhën e kampionatit 2018, ku më në detaje do të njoftohen ekipet garuese në Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri!

Në emër të kryesisë

Ekipi për informim

 5. April 2018
Suffusion theme