Mrz 302018
 

Liga Shqiptare e Futbollit në Austri, të gjithë besimtarëve të krishterë, ua uron Pashkët, duke u dëshiruar fat, lumturi dhe shëndet! URIME PASHKËT!

Liga Shqiptare e Futbollit në Austri!

 30. März 2018
Suffusion theme