Okt 112015
 

fusha mengjes

Ekipet e punës dhe aktivistë të Ligës, tashmë janën në teren! Fusha është në nivel jashtëzakonisht të mirë, dhe moti duket të jetë i përshtatshëm!

Në këto momente NUK ka reshje dhe duket të jetë mot i thatë!

Ekipi për informim

 11. Oktober 2015
Suffusion theme