Okt 142017
 

Ekipi i radhës, që paraqitet të merr pjesë në TURNIRIN e futbollit KUPA 2017, që do të mbahen në Vjenë, më 19.11.2017, është TOP UMZUG!
Ekipit TOP UMZUG i urojmë suksese në këtë TURNIR!

Së shpejti publikojmë edhe ekipet që janë në kontakt dhe dëshirojnë pjesëmarrjen!

Ekipi për INFORMIM

  Regjistro EMRIN E EKIPIT (Duhet shënuar)

  E-Mail-Adresa për kontakt (Duhet shënuar)

  Telefoni për kontakt (Nevoitet të shënohet)

  EMRI i personit (Duhet për kontaktim)

  Logoja e ekipit

  Informata shtesë, lista e lojtarëve, pyetje ose kërkesë...

  captcha

   14. Oktober 2017
  Suffusion theme