Okt 112017
 

 

Fillojnë paraqitjet e ekipeve të para, për TURNIRIN KUPA 2017, që do të mbahet në Vjenë, më 19.11.2017!

EKIPET E PARA QË U PARAQITËN JANË:

 • KËRÇOVA
 • TIMI
 • KOSOVA

Falënderojmë ekipet garuese, kurse përfaqësuesit e ekipeve i lusim për kryerjen e obligimeve për pjesëmarrje, si dhe kryerjen e pagesës (100€)! Të dhënat për pagesën përmes bankës janë:

****************************************************

Xhirollogaria e Ligës Shqiptare të Fultbollit në Austri

 • – Banka: MARCHFELDER BANK
 • – BIC: MVOGAT22
 • – IBAN: AT074211045492830000

****************************************************

FORMULARI ONLINE PËR PARAQITJEN E EKIPEVE:

  Regjistro EMRIN E EKIPIT (Duhet shënuar)

  E-Mail-Adresa për kontakt (Duhet shënuar)

  Telefoni për kontakt (Nevoitet të shënohet)

  EMRI i personit (Duhet për kontaktim)

  Logoja e ekipit

  captcha

   

   11. Oktober 2017
  Suffusion theme