Okt 292019
 

Menjëherë pas shpalljes së detajeve për TURNEUN NË FUTBOLL të datës 24.11.2019, që do të mbahet në Vjenë, filluan interesimet dhe paraqitjet e para të ekipeve që dëshirojnë të marrin pjesë.

Brenda 24 orëve, pas hapjes së afatit për paraqitje, te anëtarët e kryesisë, dëshirën për pjesëmarrje e shprehën pesë (5) ekipe, të cilat pritet ta kryejnë obligimin (pagesën), e cila ju mundëson që edhe zyrtarisht të figurojnë në listën e ekipeve të rregullta pjesëmarrëse!

Ju kujtojmë që vitin e kaluar ishte tejkaluar numri i ekipeve pjesëmarrëse për 25% më shumë se sa ishta parapa nga kryesia e Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri, prandaj lusim ekipet që të respektojnë datën e fundit për paraqitje, e cila është caktuar të jetë më 17.11.2019.

Pra, paraqitjet deri më 17.11.2019, kurse TURNEU më 24.11.2019!

Ky TURNE NË FUTBOLL, që titullohet „GARAT E KUPËS“, mbështet nga MINISTRIA E DIASPORËS e Republikës së Kosovës, të cilën e falënderojmë për bashkëpunimet tona!

Ju mirëpresim!
Ekipi ër informim (A.J.)

 


 29. Oktober 2019
Suffusion theme