Okt 082017
 

19 NËNTOR 2017, në Vjenë, mbahet TURNIRI NË FUTBOLL, në Ligën Shqiptare të Futbollit në Austri, që zhvillohen në kuadër të garave për KUPËN 2017!

Afati i paraqitje tashmë është i hapur, për të gjitha ekipet që dëshirojnë të marrin pjesë!

Për të gjitha ekipet që dëshirojnë të marrin pjesë në këtë turnir, në vazhdim disa informata:

 • Pjesëmarrja për ekip është  100€ (Euro)!
 • Ekipet luajnë me 6 lojtarë (5+1)
 • Turniri mbahet në Vjenë, në palestër (Sport Halle), më 19.11.2017, nga ora 12:00!
 • Luhet me mbathje të lejuara për palestër ! ( këpucë që nuk lënë gjurmë)
 • Rregullorja, më në detaje, ju dërgohet ekipeve pas paraqitjes së ekipeve
 • Paraqitja bëhet:
 • Pagesa mund bëhet në dy mënyra:
  • Përmes Bankës (Arsyeja e pagesës: KUPA 2017)
   • Xhirollogaria e Ligës Shqiptare të Fultbollit në Austri
   • Banka: VOLKSBANK
   • BIC: MVOGAT2102W
   • IBAN: AT074211045492830000
  • ose Drejtëpërdrejt te anëtarët e Kryesisë së Ligës

Vetëm ekipet që kryejnë pagesën e obliguar llogariten ekipe pjesëmarrëse! Ju lutemi të na kontaktoni për ç’do gjë që ju dëshironi, përmes  formularit kontaktues ose përmes telefonit!

 

Ju urojmë mirëseardhje dhe suksese!

Ekipi për informim

 8. Oktober 2017
Suffusion theme