Sep 062016
 

futbollishqiptar_rrethi

Në mbledhjen e kryesisë së Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri, të mbajtur më datën 02.09.2016, në selinë e ligës, u caktua data e përfundimit të kampionatit 2016, me ceremoninë zyrtare!

02.10.2016 vendoset fati se kush bëhet KAMPIONI 2016!

Ndeshjet atë ditë do të zhvillohen në „BARBARA STADION“, në Prottes. Për detaje dhe mënyrën e organizimit do të njoftojmë me kohë në faqën zyrtare të ligës!

Ekipi për informim

 6. September 2016
Suffusion theme