Okt 202019
 

Me moton „10 VJET LIGË“ u kremtua sot 10 vjetori i Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri, në një ambient me mysafirë të ftuar, në mesin e të cilëve ishin edhe përfaqësuesit e intitucioneve tona, si dhe përfaqësues nga Ministria e Diasporës së Repoblikës së Kosovës.

Pas përzgjedhjes së materialit, të marrë nga ekipi teknik, gjatë kremtimit në Ligën Shqiptare të Futbollit në Austri, do të bëjmë përzgjedhjen për publikim, që do ta gjeni ditëve në vijim!

I falënderojmë të gjithë pjesëmarrësit e shumtë që ishin prezenzë në këtë manifestim!
Ekipi për informim! (A.J.)

 

 20. Oktober 2019
Suffusion theme