Jun 242018
 

Sot, në terenin sportiv ANKER BROT, në Vjenë, ashtu sikur që ishte planifikuar, përfunduan të dy organizimet, njëri ai i ndeshjeve të kampionatit 2018, kurse tjetri ishte bashkëpunimi i Shoqatës së Mësuesve dhe Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri!

Rezultatet e NDESHJEVE KAMPIONALE në Ligën Shqiptare të Futbollitnë Austri, mund t’i gjeni në linkun REZULTATET 2018!

Ndërsa rezultatet e ekipeve për grupmoshat e reja janë si në vazhdim!

 

Në vazhdim disa fotografi të përzgjedhura nga aktivitetet e ditës!

Përzgjedhja e dytë!

Përzgjedhja e tretë!

I falënderojmë të gjithë sportdashësit, të gjithë pjesëmarrisit, aktivistët dhe të gjithë familjarët për realizimin e këtij aktiviteti!

Ekipi për informim!

 24. Juni 2018
Suffusion theme