Jun 202018
 

Komisionin e Garave, që vepron në kuadër të Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri, për ndeshjet e radhës, publikon dhe parasheh këtë radhitje të ndeshjeve, që e gjeni më poashtë!

Ndryshimet e radhitjes janë të mundshme, gjë që mund të ndryshojë gjatë ditës së ndeshjeve kampionale!

Vendi është përsëri i njëjti, sikurse herave të kaluara, në Vjenë, në fushat e ANKERBROT, në 1100 Vjenë, por kësaj radhe duke filluar nga ora 10:00!

ADRESA
dhe navigimi!

Edhe këtë xhiro priten disa ndeshje derbi, që dë të jenë të forta dhe do të ndryshojnë radhitjen tabelare në pjesën e sipërme të tabelës!

Sikur herave të tjera, lusim të gjitha ekipet që të dërgojnë listën e lojtarëve, përmes formularit, që gjeni më poshtë në këtë faqe!

Ju urojmë suksese dhe lojë fair play!
Ekipi për informim – A.J.

 

Në vazhdim FORMULARI për listat e lojtarëve!

Ju lusim të plotësoni dhe të dërgoni sa më parë, për arsye organizimi!

  EMRIN E EKIPIT (Duhet shënuar)

  E-Mail-Adresa për kontakt (Duhet shënuar)

  Telefoni për kontakt (Nevoitet të shënohet)

  EMRI i personit (Duhet për kontaktim)

  Logoja e ekipit (nëse ka ndryshim)

  Këtu shënohen EMRAT E LOJTARËVE dhe NUMRAT

  captcha

   

   20. Juni 2018
  Suffusion theme