Okt 042014
 

 

Liga Shqiptare e Futbollit në Austri

 

Me rastin e Festës së Kurban Bajramit Liga Shqiptare e Futbollit në Austri uron të gjithë besimtarët shqipëtarë musliman me dëshirat më të mira, paqe, begati, lumturi si dhe përqafim të vlerave njerëzore të mbretërojë dashuria, toleranca dhe mirëkuptimi mes pjestarëve të kombit tonë dhe të gjithë popujve të botës!

Urojmë që kjo festë të shërbejë për të treguar shpirtin tonë human, për t’u dalë në ndihmë të gjithë njerëzve që kanë nevojë për dorën e ndihmës dhe për të forcuar besimin te njëri -tjetri!

 

Me rrespekt

Kryesia e LSHFA-së

 4. Oktober 2014
Suffusion theme