Dez 222023
 

 

Liga Shqiptare e Futbollit në Austri ju uron të gjithë shqiptarëve, kudo qofshi, shëndet, lumturi e paqe, si dhe suksese në të gjitha fushat e jetës. Dhe me ndrrimin e moteve zhvillim të mbarë në të gjitha sferat e interesit kombëtar dhe atë personal.

Me rastin e festave të fundvitit, Kryesia e Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri ju uron të gjithëve një fundvit të qetë e të rehatshëm dhe çdo të mirë në vitin 2024, me shpresë për ditë më të mira!

Urojmë së bashku „Urime dhe suksese“!
Ekipi për informim (A.J.)

 

 22. Dezember 2023
Suffusion theme