Apr 142017
 

 

 

Liga Shqiptare e Futbollit në Austri

 

Me rastin e Festës së Pashkëve LSHFA- uron të gjithë besimtarët shqipëtarë të krishterë me dëshirat më të mira që në këtë ditë të paqes ,ripërtritjes ,dashurisë dhe përqafimit të vlerave njerëzore të mbretërojë dashuria, toleranca dhe mirëkuptimi mes pjestarëve të kombit tonë dhe të gjithë popujve të botës.

Urojmë që Dita e Pashkëve të shërbejë për të treguar shpirtin tonë human, për t’u dalë në ndihmë të gjithë njerëzve që kanë nevojë për dorën e ndihmës dhe për të forcuar besimin te njëri -tjetri.!

 

Me rrespekt

Kryesia e LSHFA-së

 14. April 2017
Suffusion theme