Apr 192017
 

Njoftohen të gjitha ekipet garuese, se takimi i radhës, me ekipet garuese, do të mbahet më 22.04.2017, në adresën , në objektin e shoqatës KËRÇOVA, që vitin e kaluar u shpall KAMPIONI I VITIT në Ligën Shqiptare të Futbollit në Austri.

Në këtë takim temë kryesore do të jetë fillimi i KAMPIONATIT të TETË, ku ekipet garuese në këtë kampionat do të njoftohen në hollësi për rrjedhën e këtij aktiviteti, si dhe do t’u prezantohet lista e parapërgatitur e ndeshjeve kampionale!

Ftojmë për pjesëmarrje përfaqësuesit e ekipeve të futbollit, të gjitha grupet dhe ekipet punuese, aktivistët, si dhe anëtarët e kryesisë, që të marrin pjesë në këtë takim!

DATA: 22.04.2017 (nga ora 18:30)
ADRESA: 

Ju mirëpresim!

Në emër të kryesisë
ekipi për informim

 

Kliko për navigim në maps

 19. April 2017
Suffusion theme