Mrz 292013
 

 

 

  Liga Shqiptare e Futbollit në Austri

 

Me rastin e Festës së Pashkëve LSHFA- uron të gjithë besimtarët Shqipëtarë të konfesionit katolikë me dëshirat më të mira që në këtë  ditë të paqes ,ripërtritjes ,dashurisë dhe përqafimit të vlerave njerëzore të mbretërojë dashuria,toleranca dhe mirëkuptimi mes pjestarëve të kombit tonë dhe të gjithë popujve të botës.

Urojmë që Dita e Pashkëve të shërbejë për të treguar shpirtin tonë human, për tu dalë në ndihmë të gjithë njerëzve që kanë nevojë për dorën e ndihmës dhe për të forcuar besimin te njëri -tjetri.!

 

 

Me rrespekt

Kryesia e LSHFA-së

 29. März 2013
Suffusion theme