Mrz 022020
 
KONCERTI SHTYHET PËR NJË DITË TJETËR – biletat e blera vlejnë!
Informatat i merrni këtu: Detajet tjera dhe rezervimin e biletave i gjeni këtu (kliko)!

KAMPIONATI 2020 fillön më 19.04.2020 – paraqitja e ekipeve ka filluar!
Formulari për paraqitje është ky – FORMULARI!

_______________________________________

Me kërkesën e ambasadorit të Republikës së Shqipërisë në Vjenë, Z. Bimo, ju njoftojmë se më datën 12.03.2020 (19:00), në Vjenë, mbahet koncerti bëmirës, për të ndihmuar Shqipërinë!

Ju ftojmë të merrni pjesë në koncertin ku marrin pjesë artistë shqiptarë dhe në të cilin do të ketë edhe vepra shqiptare! Detajet i gjeni në fund!

Detajet tjera dhe rezervimin e biletave i gjeni këtu (kliko)!

Në vazhdim programin e koncertit bëmirës kushtuar ndihmës për Shqipërinë, që morëm nga ambasada shqiptare në Vjenë:

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Benefiz-Gala-Konzert/ Charity Gala Concert´

Vienna Helps Tirana

Begrüßungsrede/Welcome speech

Zamir Kabo, Drin Kabo

Ludwig van Beethoven (1770-1827)

Violinsonate Nr. 7 in c-Moll Op. 30 Nr. 2/ 1. Satz, 6‘

Acies Quartett

Luigi Boccherini (1743-1805)

Minuetto, 4‘

Günter Haumer

(Genc Tukiçi – piano)

Giuseppe Verdi (1813-1901)

Di Provenza il mar -„La Traviata“,5‘

Enkeleda Kamani

(Genc Tukiçi – piano)

Charles Gounod (1818-1893)

Je Veux Vivre „Roméo et Juliette”, 5‘

Benjamin Ziervogel / Genc Tukiçi

Jules Massenet (1842-1912)

Méditation „Thaïs“,6‘

Ehrengast / Guest of honor

Alessandro Castriota Scanderbeg

(Edlira Dedja, piano)

Vincenzo Bellini (1801-1835)

Ah! Per sempre io ti perdei „I Puritani“, 6‘

Merita Rexha Tershana

Claude Debussy (1862-1918)

Clair de lune „Suite Bergamasque, L. 75: III“, 5‘

Vikena Kamenica

(Merita Rexha Tershana, piano)

Camille Saint-Saëns (1835-1921)

Mon cœur s’ouvre à ta voix „Samson et Dalila“, 5‘

Vikena Kamenica / Enkeleda Kamani

(Merita Rexha Tershana, piano)

Jacques Offenbach (1819-1880)

BarcaroleHoffmanns Erzählungen„, 4‘

E. Kamani / V. Kamenica / G. Haumer

(Merita Rexha Tershana, piano)

Wolfgang Amadeus Mozart

Soave sia il vento (trio) „Così fan tutte“, 4‘

Aciess Quartett

Johann Sebastian Bach (1685-1750)

Air „Orchestral Suite in D major“

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Pause/Break

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Genc Tukiçi

Maurice Ravel (1875 -1937)

Boléro„, 5‘

Genc Tukiçi / Acies Quartett

„Bachlegrand“, 4‘

Benjamin Ziervogel / Genc Tukiçi

Vittorio Monti (1868 -1922)

Csárdás“, 5‘

Vikena Kamenica

(Merita Rexha – Tershana, piano)

Kurt Weill (1932 – 2012) / Bertold Brecht (1898 – 1956)

„Nannas Lied“, 3‘

Günter Haumer

(Genc Tukiçi, piano)

Carlos Gardel (1890-935)

Tango, 3‘

Eno Peçi / Maria Radutu

Piano & Dance

Günter Haumer, Enkeleda Kamani

(Genc Tukiçi, piano / Benjamin Ziervogel, violine)

Franz Lehár (1870 – 1958)

Lippen schweigen „Lustige Witwe“, 4‘

Enkeleda Kamani

(Genc Tukiçi, piano)

George Gershwin (1898 – 1937)

Summertime Porgy and Bess, 3‘

Vikena Kamenica

(Genc Tukiçi, piano)

George Gershwin (1898 – 1937)

„By Strauss“, 3‘

Cole Porter (1891 – 1964)

„So, in Love“, 4‘

Enkeleda Kamani / Vikena Kamenica

Prenkë Jakova (1917 – 1969)

Margjelo (Albanisches Lied / Albanian song), 3‘

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Detajet tjera dhe rezervimin e biletave i gjeni këtu (kliko)!

Jeni të mirëpritur dhe ju faleminderit për përkrahje!

Me kërkesë të ambasadës së Republikës së Shqipërisë
dhe në emër të kryesisë së Ligë Shqiptare të Futbollit në Austri

Ekipi ër informim (A.J.)

 2. März 2020
Suffusion theme