Mrz 212019
 

Vazhdojnö paraqitjet e ekipeve për garat kampionale për vitin 2019, i cili është KAMPIONATI I 10-të në Ligën Shqiptare të Futbollit në Austri.

Wien West, ekip që kohëve të fundit merrte pjesë në disa TURNE FUTBOLLI, të organizuara nga Liga Shqiptare, kësaj here ofrohet në gjirin e Ligës, si pjesmarrës dhe anëtar i rregullt për vitin 2019, ku me këtë rast shtohet edhe konkurenca për tebelën në venden që do të jenë kryesusit.

Ekipit Wien West i dëshirojmë suksese në garat kampionale për vitin 2019!

Në pritje janë edhe disa ekipe të tjera, që tashmë janë të interesuara, por në KAMPIONATIN 2019, vendet janë të kufizuara.

Prandaj ekipet që paraqiten dhe kryejnë obligimit paraprakisht, janë pjesëmarrëse të rregullta! Rezervimet nuk numërohet pjesëmarrje!

Në emër të kryesisë

Ekipi për informim (A.J.)

 21. März 2019
Suffusion theme