Jan 152019
 

Pas pushimeve, fillojnë përgatitjet e para për KAMPIONATIN e 10-të (2019) që organizon Liga Shqiptare e Futbollit në Austri, i cili do të jetë më i veçant pasi që me rastin e 10 vjetorit është VIT JUBILAR.

Në takimin e kryesisë, për këtë vit, do të vendosen edhe projektet dhe planifikimet për programin vjetor, si dhe hapja e konkursit për pjesëmarrjen e ekipeve në KAMPIONATIN 2019, të dhjetin me radhë.

Urojmë së bashku të kemi një vit të mbarë dhe të suksesshëm!

Ekipi për informim (AJ)

 15. Januar 2019
Suffusion theme