Dez 212018
 

Të nderuar miq të Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri dhe ju dashamirë të sportit,

viti 2018 u percoll me shumë aktivitete të ndryshme, si me ato sportive dhe kulturore të komunitetit shqiptar në Austri. Tani jemi në përmbylljen e këtij viti ku na presin ditë të festave dhe ndrrimi i motmoteve.

Liga Shqiptare e Futbollit në Austri ju uron të gjithë shqiptarëve, kudo qofshin, shëndet, lumturi e paqe, si dhe suksese në të gjitha fushat e jetës. Dhe me ndrrimin e moteve zhvillim të mbarë në të gjitha sferat e interesit kombëtar dhe atë personal.

Liga Shqiptare e Futbollit në Austri do të qëndron besnik me aktivitete edhe në vitin e ardhshëm, në vitin 2019, kur do të përmbushën 10 VJET aktivitet të pandërprerë të Ligës Shqiptare!
Gëzuar vitin e ri 2019!

 21. Dezember 2018
Suffusion theme