Jan 082016
 

Te nderuar miq dhe ju dashamire te sportit

Kryesia


Liga Shqiptare e Futbollit ne Austri fillon pregaditjete per Kampionatin 2016 dhe e shef te udhes qe te gjitha ekipet dhe indivite te interesuar per pjesmarrje te paraqesin deshiren per pjesmarrje me opcion te regjistrimit. Kryesia dhe menagjmenti i LSHFA-se ne baze te kerkesave duhete bere dhe pregaditjet  per realizim, keshtu qe te intersuarit permes E-Mailit, SMS apo Telefonateve mund te bejne paraqitjen. Kushte jane gati te njejta sikurse ne vitin 2015. Pervoja dhe kultura sportive e fituar deri me tanin do na percjell dhe kete vit, shpresojme se gjate kampionatit 2016 te kete prap ngritje ne qualitet dhe organizim.

Bashkepunimi dhe Kooperimi me struktura te organizuara dhe individeve eshte forca jone qe na percolli gjithe aktivitetin tone, LShFA eshte pjese e Keshillit Koordinues te Shoqatave Shqiptare ne Austri dhe bashkepunimi me shoqatat tjera shqiptare ishte si udherrefyes per format e bashkepunimit ndershqiptare. Pervoja 6 vjeqare si organizimi me i mire i diaspores shqipatere ne sport u kurorezua me mirenjohje nga ministrite si ajo e diapores, kultures dhe nga prezetimette ndryshme me karakter sportiv ne viset shqipatere etj., njiherit shume media si ato te shkruara, vizuale, elektonike dhe rrjete te ndryshme soziale ngriten larte organizimin e LShFA-se dhe veprimet e saj. Sporti eshte kulture e cila bashkon njerzit, disciplinon, zgjeron rrjetin social, mbron nga dukurite negative te shoqerise, eshte i shendetśhem, zhvillon dhe forcon trupin, komunitetin e ruan nga asimilimi, prezanton vlera si dhe synon integrim te mirefillt ne shoqerine e vedit mik Austrise.  


Kryesia e LShFA-se 

 

 8. Januar 2016
Suffusion theme